NS Federacije suspendovao četvoricu sudija

Nakon 14. kola Prve lige FBiH

NS Federacije suspendovao četvoricu sudija

E. Čaušević

Minulog vikenda odigrane su utakmice 14. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine.

Komisija za sudije i suđenje Nogometnog saveza Federacije BiH nakon odigranih utakmica 14. kola Prve lige FBiH donijela je odluku o suspenziji sudija. 

Naime, na osnovu izvještaja posmatrača suđenja na utakmicama minulog kola Komisija za sudije i suđenje NSFBiH zbog propusta u suđenju od delegiranja u narednim kolima suspendovala je četvoricu sudija.

Komisija za sudije i suđenje NSFBiH odlučila je suspendovati Darka Gedžića koji je sudio meč Travnik - TOŠK, Sanela Silića koji je bio glavni sudija meča u Bugojnu gdje su igrali Iskra - Olimpik, Sanela Grljevića koji je također bio jedan od sudija na meču u Bugojnu, te Amira Hušidića koji je bio na utakmici Igman - Sloga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi