NSBiH raspisao tender za adaptaciju nove zgrade

Uskoro sele u nove prostorije

NSBiH raspisao tender za adaptaciju nove zgrade

E. Čaušević
Teme:

Nogometni/Fudbalski save Bosne i Hercegovine raspisao je tender za adaptaciju nove zgrade NSBiH.

Tender sadrži izvođenje radiva i faze rekonstrukcije; sanacije i adaptacije nove poslovne zgrade NSBiH, odnosno bivše zgrade Geodetskog zavoda BiH. Ponude se mogu dostaviti na protokol NSBiH u ulici Ferhadija 30, Sarajevo, najkasnije do 12 sati 17. novembra ove godine.

Sve ponde koje pristignu nakon tog vremena neće biti razmatrane i bit će vraćene neotvorene. Nova zgrada NSBiH nalazi se u sarajevskoj Opštini Novi Grad u Bulevaru Meše Selimovića.

Ova zgrada kupljena je putem sudske prodaje na javnoj licitaciji za šest miliona KM. Što se tiče nove zgrade NSBiH planirano je da posjeduje moderni kongresni centar sa tri sale za potrebe kongresa, konferencija i seminata. Također, imat će restoran sa kuhinjom, muzej (trofejna sala), fan shop i ostale sadržaje koji su potrebni za rad Saveza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi