Nula Jedinstva i Goražda u Bihaću

Bez pobjedinka u derbiju

Nula Jedinstva i Goražda u Bihaću

M. Šljivak

Fudbaleri Jednistva su u derbiju 7. kola Prve lige Federacije dočekali vodeći tim na tabeli Goražde, a na kraju pobjedniika nije bilo (0:0).

Prvo poluvrijeme nije donijelo mnogo uzbuđenja. Imala su oba tima nekoliko pokušaja, ali u veoma lošem susretu mreže su nakon prvih 45 minuta mirovale.

Ni nastavak susreta nije donio lijepu igru. Doduše, imala su oba tima nekoliko pokušaja, ali je do kraja ostalo 0:0, te su obje ekipe osvojile po bod.

Prva liga, FBiH, 7. kolo:

Jedinstvo - Goražde 0:0

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

JEDINSTVO: Hodžić, Halilović, Šiljeg, Sinanović, Milenković, Čizmić, Tole, Marković, Rovčanin, Hasanhodžić, Kovačević

GORAŽDE: Nikolić, Sarvan, Jogunčić, Adžem, Konjhodžić, Drljević, Pliska, Pirić, Hodžić, Vladavić, Čakar

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.