Nula Olimpica i Radnika na Koševu

Bez pobjednika u posljednjem susretu šestog kola

Nula Olimpica i Radnika na Koševu

M. Šljivak

Posljednji meč šestog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine odigrali su na Koševu Olimpic i Radnik, ali na kraju pobjednika i golova nije bilo (0:0).

Prvo poluvrijeme donosi za nijansu bolju igru Olimpica. Imali su više loptu u svom posjedu, ali nisu uspjeli da kreiraju pravu šansu pred golom gostiju iz Bijeljine.

Gosti su imali dobru šansu u finišu meča. Mašić se međutim nije snašao u kaznenom prostoru, te se na odmor otišlo bez golova.

Nastavak donosi nešto bolju utakmicu, ali je velika vrućina predstavljala veliki problem.

Na samom otvaranju oba tima su imala dobre pokušaje, ali bez problema po oba golmana.

Pokušao je Mirza Varešanović s nekoliko izmjena da dođe do pobjede. Ipak, iako su oba tima imala još nekoliko pokušaja prema protivničkom golu, na kraju je ostalo 0:0.

Premijer liga BiH, 6. kolo:

Olimpic - Radnik 0:0 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Olimpic: Fejzić, Imamović, Regoje, Brković, Pandža, Smajić, Karić, Videkanić, Handžić, Jusufović, Raščić.

Radnik: Avdukić, Hodžić, Beširević, Jakovljević, Memišević, Žižović, Lazić, Obradović, Ostojić, Jakovljević, Mašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.