Nurković: Dovoljan nam je i bod, ali idemo na pobjedu

Golman Travnika pred duel sa Širokim Brijegom

Nurković: Dovoljan nam je i bod, ali idemo na pobjedu

Travnik će u 10. kolu Premijer lige FBiH na Piroti sutra dočekati prvoplasirani Široki Brijeg koji u dosadašnjem dijelu prvenstva još uvijek ne zna za poraz.

Zbog činjenice da su tokom sedmice trenirali dosta naporno, u taboru Travničana vlada umjereni optimizam pred sutrašnju utakmicu.

"Poznato je da je Široki Brijeg uvijek neugodan protivnik, ali mi smo u posljednjoj utakmici pobijedili i tradicija je na našoj strani. Sigurno je da će gosti sutra na Piroti tražiti pobjedu, što se i poklapa s njihovim ambicijama", kaže za SportSport.ba golman Travnika, Adis Nurković, te dodaje:

"„Nadam se da ćemo ja i moji saigrači ući maksimalno skoncentrisano u ovu utakmicu i ne krijemo da idemo na pobjedu. Po meni, dovoljan nam je i bod, ali mislim da im možemo nanijeti prvi poraz", istakao je čuvar mreže Vezira.

Utakmica između Travnika i Širokog Brijega igra se u ponedjeljak s početkom u 17.00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.