Nurković nakon sudara s Pehiljem zaradio šest kopči na glavi

Propušta Modriču

Nurković nakon sudara s Pehiljem zaradio šest kopči na glavi

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika jučer su u veoma blijedoj igri, uz izostanak nekoliko standardnih igrača poraženi na gostovanju u Gradačcu.

Ekipa trenera Vlade Jagodića očito je u krizi igre i rezultata, a da li će u narednim utakmicama zaigrati bolje i konačno krenuti prema vrhu tabele pokazat će vrijeme.

Nakon što je protiv Zvijezde iz Gradačca drugi puta stao na gol ove sezone, Adis Nurković zaradio je povredu glave. Golman Čelika nakon što je u duelu sa igračem Zvijezde Šabanom Pehiljem prvi stigao do jedne lopte, napadač domaćina koljenom je nenamjerno udario Nurkovića u predjelu glave, te je pukla arkada i 27-godišnji golman je morao napustiti teren.

Golman Zeničana je zaradio šest kopči i sigurno da neće moći nastupiti u srijedu protiv Modriče u okviru šesnaestine finala Kupa BiH, a da li će se vratiti protiv Travnika, kojeg će crno-crveni dočekati na Bilinom polju narednog vikenda znat će se tokom sedmice.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.