Nurković: Naredni meč od presudnog je značaja za nas

Travnik dočekuje Mladost

Nurković: Naredni meč od presudnog je značaja za nas

Adis Nurković, golman NK Travnik jedan je od rijetkih igrača ovog kluba koji u svakoj utakmici svoj posao obavi na pravi način. 

Tako je bilo i u Mostaru, ali njegove dobre odbrane nisu pridonijele pozitivnom rezultatu.

"Nakon četiri kola ni mi, a ni naši navijači ne možemo biti zadovoljni ostavrenim rezultatima. Tu prije svega mislim na šest bodova koje smo prosuli na domaćem terenu i sa kojima bismo sad bili u gornjem dijelu tabele. U srijedu nam dolazi Mladost koja je u prošlom kolu osvojila bod protiv Sarajeva, tako da očekujem da će ovdje doći puni samopouzdanja. Za nas je pomenuti meč od presudnog značaja. Svi se moramo potruditi da završimo meč na najbolji mogući način, odnosno da ostvarimo pobjedu,“ izjavio je za SportSport Adis Nurković.

"Ovom prilikom se izvinjavam, u svoje ime i u ime tima, našim iskrenim i vjernim navijačima koji su sve do sada bili uz nas i pružali nam podršku. Molimo ih da i ovog puta to ne izostane, a mi ćemo dati sve od sebe da u srijedu imaju razlog za slavlje", dodao je Nurković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti