Nuspahić: Nedostajala nam je realizacija

Poraz Jedinstva u Gabeli

Nuspahić: Nedostajala nam je realizacija

Jedinstvo iz Bihaća jučer je u okviru 24. kola 1. lige FBiH poraženo na gostovanju kod GOŠK-a rezultatom 3:1.

Igrači na čelu sa trenerom Nedžadom Žerićem su i ovoga puta, unatoč velikoj krizi u klubu, ostavili maksimum na terenu i na kraju dostojanstveno prihvatili poraz. 

"Prvo poluvrijeme je možda bilo i najbolje koje smo odigrali kada smo imali loptu u posjedu. Rezultat je pokazao drugačije, jer smo primili dva nesretna gola, ali bilo je i trenutaka kada smo imali i šanse da izjednačimo rezultat. Ipak, realizacija je izostala. U nastavku GOŠK je zaigrao ofanzivnije i to je donijelo nekoliko dobrih prilika, a po našu nesreću, na kraju i gol za konačnih 3:1", izjavio je prvotima bihaćkog kluba Anes Nuspahić, dodavši: 

"Sve u svemu, uslovi za igru su bili odlični, kao i suđenje, tako da ekipi GOŠK-a čestitam na pobjedi i domaćinstvu", dodao je ovaj ofanzivac. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nuspahić je ove sezone prvi strijelac Jedinstva sa sedam postignutih pogodaka.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi