O selektorima na narednoj sjednici

Izvršni odbor N/FSBiH

O selektorima na narednoj sjednici

Na danas održanoj sjednici Izvršnog odbora Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine nije donesena odluka o reizboru selektora mlađih kategorija fudbalskih reprezentacija Bosne i Hercegovine.

Naime, IO N/FSBiH trebao je danas raspravljati o selektorima U-12, U-19 i U-17 reprezentacija Bosne i Hercegovine, ali je donešena odluka kako će se o ovom pitanju rasprava prolongirati za narednu sjednicu IO koja će biti održana početkom naredne godine.

Na današnjoj sjednici bilo je riječi, između ostalog, i o aktivnostima N/FSBiH uoči održavanja Skupštine bh. Saveza, a također je ustanovljen datum prelaznog roka. Tako će se igračima i klubovima odboriti promjena sredine u periodu od 17. januara do 13. februara.

Osim toga, dogovoreno je da će proljetni dio Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine početi u posljednjoj sedmici februara naredne godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.