Obradović: Cijele nedjelje smo se spremali za Zrinjski

Napadač Radnika

Obradović: Cijele nedjelje smo se spremali za Zrinjski

E. Škorić

Radnik će u subotu odigrati meč četvrtog kola Lige za prvaka protiv Zrinjskog u Mostaru.

Na ovo gostovanje Radnik ide s nadom da može osvojiti barem bod, mada je jasno da je Zrinjski veliki favorit.

"Očekuje nas još jedno teško gostovanje u Mostaru. Cijele nedelje smo se spremali za utakmicu sa Zrinjskim, a u utakmicu ćemo ući puno svježiji nego u prethodnom periodu. Takođe, nekoliko povrijeđenih igrača nam se vraća u sastav, pa će trener Milošević imati veću mogućnost prilikom izbora. Na terenu će nam nedostajati Zeljković, ali smo do sada već navikli da igramo “okrnjenog” sastava", rekao je napadač Radnika Marko Obradović.

U ekipu Radnika se vraćaju Janković, Bajić, Franić, Srećković, Zlatković, koji su u utorak igrali u Dobrljinu u revanšu polufinala Kupa RS. Povrijeđeni su i dalje Peco i Martinović, a pravo nastupa u Mostaru neće imati Zeljković zbog žutih kartona.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi