Obradović na centru u Mostaru, Ćuić u Zenici

Određene sudije za 28. kolo

Obradović na centru u Mostaru, Ćuić u Zenici

M. Šljivak

Premijer liga Bosne i Hercegovine ulazi u samu završnicu, a do kraja su ostala još tri kola.

Već u srijedu na rasporedu su susreti 28. kola, a danas su određene i sudije koje će dijeliti pravdu na utakmicama ovog kola.

Veliki mostarski derbi između Zrinjskog i Veleža sudiće Darko Obradović iz Stoca, a jedan od najzanimljivih duela ovog kola, duel Čelika i Željezničara sudi Tomislav Ćuić iz Tomislavgrada.

Na centru u Travniku, gdje će Veziri u borbi za opstanak dočekati tuzlansku Slobodu, koja još ima nade za naslov, biće Admir Šehović iz Sarajeva, dok će meč na Koševu između Sarajeva i Mladosti suditi Goran Paradžik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

grad utakmica sudija
Široki Brijeg Široki - Borac Elvis Mujić
Lukavica Slavija - Radnik Dragan Skakić
Prijedor Rudar - Vitez Irfan Peljto
Zenica Čelik - Željezničar Tomislav Ćuić
Mostar Zrinjski - Velež Darko Obradović
Sarajevo Sarajevo - Mladost Goran Paradžik
Travnik Travnik - Sloboda Admir Šehović
Zvornik Drina - Olimpic Ermin Sivac

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi