Obradović pogodio za pobjedu Radnika

Prijateljska utakmica na Kupresu

Obradović pogodio za pobjedu Radnika

Fudbaleri Slobode i Radnika danas su na Kupresu odigrali prvu prijateljsku utakmicu u okviru priprema za novi šampionat, a pobjedu nakon 90. minuta igre ostvarili su Bijeljinci. 

Gol za minimalnu pobjedu postigao je Obradović u finišu prvog dijela utakmice. Sloboda je prije i poslije pogodka Radnika imala svoje šanse, ali se rezultat nije mijenjao.

Trener Tuzlaka je utakmicu sa Bijeljincima započeo u sljedećem sastavu: Nikolić, Efendić, Mehmedagić, Kostić, Mujkić, Stjepanović, Mujić, Sarić, Zeba, Govedarica i Ahmetović. 

U drugom dijelu igrali su: Muminović, Škahić, Salihović, Moranjkić, Ivetić, Pršeš, Ordagić, Todorović, Veselinović, Mehidić i Krpić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sloboda do kraja sedmice ostaje na Kupresu, potom slijedi kratkotrajni povratak u Tuzli i pakovanje kofera za odlazak na drugi dio bazičnih priprema na slovenačkom Pohorju.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.