Očajan izgled terena na Koševu

Nakon koncerta Dine Merlina

Očajan izgled terena na Koševu

M. Šljivak

Teren stadiona Koševo nalazi se u očajnom stanju.

Nakon što je u subotu na najvećem bh. stadionu veliki koncert održao Dino Merlin, teren stadiona Koševo izgleda zaista očajno.

Veliki dio travnate površine stadiona Koševo je potpuno uništen. Još uvijek su vidljivi tragovi koncerta i svih elemenata koji su korišteni postavljanjem bine i štandova.

Također, teren je prekriven i velikom količinom smeća, pa će trebati dosta vremena da se teren našeg najvećeg stadiona dovede u red. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Već naredne sedmice bi se na Koševu trebao igrati meč drugog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Olimpica i Čelika, a za 10-ak dana bi na ovom terenu trebao gostovati i belgijski Standard iz Liježa, koji će gostovati Željezničaru.

Iako radnici na Koševu čine sve da se teren dovede u najbolje moguće stanje, teško da će u skorije vrijeme koševski teren biti u stanju kakvom je bio prije subotnjeg koncerta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.