Očevi Džeke i Bešića pratili trening Zmajeva

U Trening centru N/FSBiH u Zenici

Očevi Džeke i Bešića pratili trening Zmajeva

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine održala je svoj prvi trening u punom sastavu, a trening koji su predstavnici medija mogli pratiti u cjelosti propustio je samo Sejad Salihović

Vezni fudbaler Hoffenheima je iz mjera predostrožnosti propustio poslijepodnevni trening, dok je ranije danas trenirao odvojeno od odstatka tima Mehmeda Baždarevića. 

Iako je bilo planirano da drugi današnji trening bude otvoren za javnost, to se nije desilo, i to iz sigurnosnih razloga što nam je potvrdio i direktor Trening centra N/FSBiH, Alija Porča.

Novinarima je bilo omogućeno da prate cijeli trening, a vježbanje Zmajeva pratili su i neki od roditelja naših reprezentativaca. Na tribinama Trening kampa N/FSBiH bili su očevi Edina Džeke i Muhameda Bešića, koji su sa mnogo interesovanja pratili dešavanja na terenu sa prirodnom travom kampa fudbalske reprezentacije BiH.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.