"Budi Željo"

Od četvrtka u prodaji članske karte FK Željezničar

Na današnjoj press konferenciji Fudbalskog kluba Željezničar direktor premijerligaša s Grbavice, Dželaludin Muharemović, govorio je o članskim karticama, te o cijeni godišnjih ulaznica za nadolazeću sezonu.

Od ove sezone svi navijači Željezničara moći će kupiti članske kartice koje nose i određene pogodnosti prilikom kupovine godišnjih ulaznica i slično. 

Prodaja članskih i  godišnjih karata počinje u četvrtak, 18. jula, u 12 sati. Članstvo u FK Željezničar je novina u našem klubu, a članom Želje mogu postati svi navijači bez obzira na straosnu dob. U prodaji su četiri vrste članskih karata - Junior 10 KM, Classic 20 KM, Silver 50 KM i Gold 1000. 

Pored članskih u prodaji su i godišnje, te polugodišnje karte. Cijene godišnjih karata će ostati na prošlogodišnjem nivou, ali samo za članove Kluba, za ostale će karte biti skuplje. 

Cijena godišnjih karti za članove (južna tribina) je 50, a za druge 80 KM. Sjever je 80 za članove, odnosno 120 za one koji to nisu. Zapad natkriveni dio 200 za članove, 250 za one koji nisu članovi. Zapad nenatrkiveni dio košta 150 KM, odnosno 200 KM. 

Polugodišnje karte su u prodaji samo za članove po cijenama - Jug 30 KM, Sjever 50 KM. Zapad nije u prodaji. 

Skuplje su i pojedinačne karte u narednoj sezoni. Cijena ulaznica za Jug će biti 6 KM, za Sjever 10 i za Zapad 20 KM.


Premijer liga BiH