Od danas  u pogonu i prvoligaši iz Republike Srpske

Kreće nova sezona Prve lige Republike Srpske

Od danas u pogonu i prvoligaši iz Republike Srpske

A. Beganović

Danas je na rasporedu svih šest susreta 1. kola Prve lige Republike Srpske koja će od ove sezone brojati 12 klubova.

Osim prvoligaških klubova iz Federacije Bosne i Hercegovine od danas će u pogonu biti i prvoligaški klubovi iz Republike Srpske.

Kompletno 1. kolo Prve lige Republike Srpske na rasporedu je danas, a derbi se igra u Velikoj Obarskoj gdje će snage odmjeriti nekadašnji premijerligaši Mladost i Leotar.

U Derventi će domaći Tekstilac, koji u ovoj sezoni ima visoke ambicije, ssnage odmjeriti sa Vlasenicom, dok će u Šamcu kod domaćeg Borca gostovati novi prvoligaš Zvijezda 09.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Fudbaleri Kozare novu sezonu će otvoriti domaćim susretom sa Sutjeskom, u Novom Gradi kod Slobode gostuje Drina HE, dok će Sloboda iz Mrkonjić Grada gostovati kod Krupe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije