Od danas u prodaji ulaznice za veliki derbi

Sarajevo - Željezničar

Od danas u prodaji ulaznice za veliki derbi

E. Škorić

FK Sarajevo u devetom kolu doigravanja za prvaka BiH igra protiv Željezničara.

Sutra na Koševu od 17 sati igra se 111. vječiti derbi, a iz FK Sarajevo su danas pustili ulaznice u prodaju.

Ulaznice je moguće kupiti u oba bordo Fan Shopa u ulici Maršala Tita 38/b te Bezistanu, kao i na prodajnim mjestima na platou Skenderije, ispred Gradske tržnice, na blagajnoj u BKC-u.

Vrijedi istaći da će se ulaznice za Tribinu "Zapad" kupovati isključivo u odjelu za članstvo i ulaznice FK Sarajevo, ul. Maršala Tita 38/b u skladu sa uputama iz PU Centar, uz pokaz lične karte.

Cijene ulaznica: Sjever - 5 KM za članove FK Sarajevo,10 za sve one koji nisu članovi, Istok 8 KM, Zapad 10 KM.

NAPOMENA: Na dan utakmice, ulaznice se neće moći kupiti na prodajnim mjestima oko koševskog stadiona i na platou KSC Skenderija, a svi naši navijači i simpatizeri svoje karte moći će kupiti sutra na sljedećim lokacijama: Ispred Katedrale, blagajna BKC, ispred Gradske tržnice, Bordo Fan Shop-ovi (Maršala Tita 38b/ Bezistan) i Odjel za članstvo i ulaznice FK Sarajevo (Maršala Tita 38/b).

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Željezničar organizovati će prodaju ulaznica za svoje navijače u sopstvenom aranžmanu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi