"Od početka neprijateljska klima, nema čime nas nisu gađali"

Skibbeov pomoćnik Tsanas tvrdi

"Od početka neprijateljska klima, nema čime nas nisu gađali"

E. Škorić

Pomoćnik Michaela Skibbea Kostas Tsanas govorio je o incidentima na jučerašnjem susretu protiv Bosne i Hercegovine.

Tsanas je u intervjuu za grčki Radio 24/7 govorio o utakmici u Zenici i  odmah komentarisao 'neprijateljsku atmosferu'.

"FIFA promatrači zabilježili su udaranje pesnicom našeg igrača od strane pomoćnog trenera BiH. Od početka je klima bila neprijateljska, zviždali su i našoj himni. Nismo mogli ništa čuti od zvižduka", rekao je Tsanas, pa je dodao:

"Naša kluba je bila gađana raznim predmetima. Zasuli su nas upaljačima, bocama, čašama i bili su 90 minuta frustrirani, na tribinama i na terenu. Ponašali su se neprijateljski".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

On je također kazao da je Grčka na dobrom putu da izbori baraž, ali da još ima da se igra i da ne treba unaprijed slaviti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi