Od sutra u prodaji ulaznice za meč BiH - Kipar

Prodaja počinje od 9 sati

Od sutra u prodaji ulaznice za meč BiH - Kipar

NFS BiH blagovremeno je započeo pripreme za meč A selekcije i Kipra kojim će Zmajevi otvoriti kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Tako će ulaznice za pomenuti meč već sutra od 9 sati biti puštene u prodaju. Štampano je 11.000 ulaznica, po cijenama: 40 KM tribina Zapad, 30 KM tribina Istok, te 20 KM tribine Jug i Sjever.

Sedam hiljada ulaznica prodat će se posrestvom agencije Centrotrans koja je dugogodišnji parner NFS BiH. Ulaznicu maloljetne i osobe bez ličnog dokumenta neće biti u mogućnosti kupiti.

Jedna osoba može kupiti najviše tri ulaznice. NS/FS BiH će imati mogućnost elektronskog nadzora nad prodajom ulaznica kako bi preduzeo potrebne mjere u spornim slučajevima.

Navijačima Kipra pripast će 120 ulaznica i oni će biti smješteni na sjevernoj tribini zeničkog stadiona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.