Od utorka u prodaji 22.000 ulaznica za spektakl na Koševu

Bliži se utakmica Sarajeva i Galatasaraya

Od utorka u prodaji 22.000 ulaznica za spektakl na Koševu

FK Sarajevo i Galatasaray će 14. novembra na Koševu odigrati prijateljsku utakmicu, kojom će započeti svečana proslava 70. rođendana aktuelnog prvaka naše zemlje.

Za utakmicu na našem najvećem stadionu je štampano 22 hiljade karata, a one će se u prodaji naći sutra (utorak) i to na prodajnim lokacijama Skenderija i Tržnici, te u zvaničnim Fan shopovima.

Cijene ulaznica za prijateljsku utakmicu Sarajeva i Galatasaraya:

Zapad 20 KM, za aktivne članove 15 KM
Istok 15 KM, za aktivne članove 10 KM
Sjever Vedran Puljić - 6 KM
Zapad VIP Galerija 30 KM, za aktivne članove 25 KM

Potražite više informacija na temu Super Lig:

U pripremi su također i namjenski promotivni artikli za ovu utakmicu koji će se prodavati u shopovima i uz ulaznice (zastavice za auta, auto mirisi, majice...)

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.