Odgođena Skupština NK Zvijezda Gradačac

Gradačačani još uvijek bez trenera

Odgođena Skupština NK Zvijezda Gradačac

S. Mlaćo

Zvijezdu iz Gradačca protekle sedmice napustio je direktor Amir Hamzić te šef stručnog štaba Darko Vojvodić, a na Hamzićevo mjesto došao je Amir Durgutović, nekadašnji trener u stručnom štabu ovog kluba.

Gradačačani su još uvijek bez trenera, a raznorazni treneri se spominju kao potencijalni Vojvodićevi nasljednici.

"Prozivka igrača je zakazana za 18.01. u 12 sati, a Skupština kluba je odgođena do daljnjeg. Kada budemo potpisali saradnju sa novim šefom stručnog štaba tek onda će ime biti poznato i bit će objavljeno za javnost, a do tada sve su to špekulacije", kazao je direktor Durgutović za SportSport.ba.

Durgutović je također kazao da nijedan igrač zvanično nije napustio klub iz Gradačca, ali da također ovaj klub nije doveo nijedno pojačanje. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi