"Odigrali smo izvanrednu utakmicu i zasluženo smo u finalu"

Mehmed Janjoš nakon pobjede Sarajeva

"Odigrali smo izvanrednu utakmicu i zasluženo smo u finalu"

E. Čaušević

Sarajevo je danas savladalo u gostima Mladost (3:2) u revanš utakmici polufinala Kupa BiH i izborilo je plasman u finale ovog takmičenja.

Golove za bordo klub danas su postigli Duljević i Crnkić, dok je autogol postigao Isaković. Dva gola za domaći tim postigao je Brkić, ali to nije bilo dovoljno Mladosti da napravi iznenađenje i plasira se u finale. Nakon utakmice trener Sarajeva, Mehmed Janjoš, izjavio da je njegov tim zasluženo izborio plasman u finale Kupa BiH.

"Sarajevo je danas odigralo jednu izvanrednu utakmicu gdje smo dominirali svih devedeset minuta. Na današnjoj utakmici pitalo se samo Sarajevo i igrači su bili jako motivisani i od srca im čestitam na zasluženom prolasku u finale", kazao je Janjoš, te dodao:

"Utakmica je bila izvanredna, hvala domaćinu na korektnosti i lijepoj igri, navijanju, ali mislim da je Sarajevo bilo mnogo bolje. Vidjelo se na kraju da je Mladost jako dobra ekipa kada su došli do 2:3 i mogli su izjednačiti iz penala. Protiv ovakvih nema opuštanja, svih 90 minuta mora biti skoncentrisana ekipa. Još jednom je Mladost pokazala da je sjajna ekipa, ali mislim da je Sarajevo zasluženo pobijedilo".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi