Odigrani susreti 2. kola Mininogometne lige Sarajevo

Odigrani susreti 2. kola Mininogometne lige Sarajevo

A. Beganović

U subotu 9. aprila na terenima Sportsko rekreacionog centra Hotonj odigrani su susreti 2. kola Karlovačko mininogometne lige Sarajevo.

Nakon što su u na otvaranju sezone remizirali sa Unigradnjom, nogometaši Zamma su u 2. kolu stigli do prve pobjede i to u duelu sa STC-om. Slavio je Zamm rezultatom 2:1, a golove za pobjedničku ekipu postigli su Habibija i Mujezinović, dok je za poražene pogodio Blažević.

Bahen gradnja je bila bolja od Canyona. Slavila je rezultatom 3:1, a golove za pobjedničku ekipu postigli su Kovačević, Sućeska i Avdagić, dok je počasni pogodak za Canyon postigao Sakić.

Ekipa Valter-Nexus ICT rezultatom 3:0 je savladala Argelini, dok je istim rezultatom Unigradnja nadigrala Telemach. 

U narednom 3. kolu sastaju se Zamm - Bahen gradnja, Walter Nexus ICT - STC, Argelini - Unidradnja, Canyon - Telemach

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi