Čelik se sprema za duel protiv Drine

Odlična atmosfera na treninzima Zeničana

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika nakon dva odigrana kola u Premijer ligi imaju četiri osvojena boda. Pobjeda protiv Slobode u Zenici, te remi protiv Olimpica u Sarajevu mogu zadovoljiti rukovodstvo i stručni štab. 

Zeničani su u posljednjih 12 utakmica bez poraza, posljednji puta crno-crveni su pognute glave napustili teren 8.aprila ove godine, kada su u Vrapčićima golom u sudijskom vremenu minimalno poraženi od Veleža. Nakon te utakmice igrači Borisa Pavića su bez poraza u 10 utakmica, plus dva susreta u novoj sezoni Premijer lige. Na treninzima vlada odlična atmosfera, igrači su maksimalno koncentrisani i spremni da nastave niz sjajnih rezultata.

Treće kolo Premijer lige za crno-crvene donosi susret protiv Drine na Bilinom polju. Sigurno je da je Čelik favorit u ovoj utakmici, ali kvalitet će morati dokazati i na terenu. Drina nakon dva kola nema bodova, te će u Zenici pokušati pružiti dobru partiju i eventualno ostvariti pozitivan rezultat.

Šef struke Boris Pavić za ovu utakmicu ne može računati na Vernesa Selimovića, koji ima još jednu utakmicu kazne za odraditi, dok još nije riješena papirologija za Stipu Baraća, dok je Igor Radovanović tek stigao i nije još spreman za najteže napore, ali za par kola se očekuje nastup i ovog iskusnog napadača.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.