Odović: Cilj trijumf protiv Mladosti

Rudar Kakanj želi u Premijer ligu

Odović: Cilj trijumf protiv Mladosti

Lokalni derbi u narednom koliu igrat će fudbaleri kakanjskog Rudara. Izabranici Milomira Odovića gostovat će kod Mladosti gdje će pokušati nastaviti pobjedonosni niz koji traje već tri kola. 

„U odličnom raspoloženju dočekujemo narednu utakmicu. Pred nama je gostovanje kod komšija koji su u nezavidnom položaju, ali kojega također želimo pobijediti kao što smo i nedavno pobijedili Igman. Ukoliko ponovimo izdanja sa prethodnih mečeva željeni rezultat ne bi trebao izostati,“ kaže napadač Nikola Odović.

Rudar sa četiri boda manje od lidera Jedinstva također se do kraja može ravnopravno uključiti u borbu za plasman u Premijer ligu.

„Ambicije su visoke, raspored nam ide na ruku i ako do kraja sve bude regularno Rudar vrlo lako može biti prvi. Potrebna će nam sigurno biti i doza sreće,“ dodao je Odović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.