Respektuje ekipu Čelika

Odović: Moramo biti maksimalno ozbiljni

Ekipu Željezničara u posljednjem kolu Premijer lige čeka gostovanje u Zenici protiv Čelika, tima kojeg je u prvom dijelu sezone predvodio aktuelni strateg Plavih Milomir Odović.

"Činjenica je da još uvijek imamo teoretske šanse da osvojimo titulu. Na nama je da odigramo još jednu dobru utakmicu protiv izuzetno kvalitetne ekipe Čelika, koju dobro poznajem", rekao je Odović, dodavši:

"Oni nisu izgubili već sedam utakmica i taj podatak ukazuje na to da moramo biti maksimalno ozbiljni. Moramo odigrati najbolje što možemo da bismo došli do povoljnog rezultata".

O igračima koji će konkurisati za posljednji meč u sezoni, Odović je istakao:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Situacija je bolja jer su nam se vratili naši juniorski reprezentativci. Nedostajat će nam Nedo Turković i vjerovatno Eldar Hasanović. Već duže vrijeme imamo određenih kadrovskih problema, ali nosimo se s tim".

 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti