Odović: Nismo bez izgleda

Uoči revanš susreta polufinala Kupa BiH

Odović: Nismo bez izgleda

A. Beganović

Iako su njegovi izabranici u prvom susretu pred svojim navijačima samo remizirali sa Borcem (2:2) trener Slavije Milomor Odović ne gubi nadu, te smatra da se pitanje putnika u finale Kupa BiH neće znati do samog kraja večerašnjeg duela.

"Borac u ovaj susret ulazi kao favorit, ali samo radi rezultata iz prvog susreta. Mi smo pokazali da se možemo kvalitetno nositi sa Banjalučanima i učinit ćemo sve što je u našoj moći da se domognemo finala", rekao je za SportSport.ba Milomir Odović i dodao:

"Motiva nam neće nedostajati jer mi branimo titulu. Izuzev Spalevića, koji nema pravo nastupa u Kupu i Ščepanovića, koji je povrijeđen, mogu računati na sve igrače i to je ono što me raduje. Igrat ćemo otvoreno i tražit ćemo pogodak od prvog sudijskog zvižduka.

Trener Slavije smatra i da je njegova ekipa u prednosti jer je u prvenstvenom duelu igranom u subotu odmarao nekoliko igrača, dok je Borac igrao u punom sastavu.

"U prvenstvenom duelu igranom prije četiri dana odmarao sam nekoliko prvotimaca i priliku sam dao mlađim igračima, dok je moj kolega Marić u tom susretu igrao sa najjačom postavom. Mislim da zbog toga imamo realne izglede da se domognemo finala", zaključio je Odović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.