Odovićevi izabranici odradili posljednji trening pred derbi

Na glavom terenu stadiona Grbavica

Odovićevi izabranici odradili posljednji trening pred derbi

Fudbaleri Željezničara odradili su svoj posljednji trening pred 105. gradski derbi sa Sarajevom, koji se igra na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović - Hase".

Za razliku od kolege Dženana Uščuplića čiji sastav kroje povrede nekoliko fudbalera, Milomiru Odoviću su na raspolaganju svi fudbaleri izuzev Kerima Memije i Dženisa Beganović, koji sa juniorskom reprezentacijom Bosne i Hercegovine igraju elitni krug kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo.

Igrači Plavih su svoj današnji trening odradili na glavom terenu stadiona Grbavica, a njihovo vježbanje pratilo je stotinjak navijača i fanova kluba iz Zvorničke 27.

Atmosfera u drugoplasiranom timu BH Telecom Premijer lige je na visokom nivou, a pred početak treninga iz svlačionice Plavih mogla se čuti i pjesma.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ako je vjerovati današnjem treningu Odović će komšijama suprotstaviti sljedećih jedanaest: Antolović, Kvesić, Kosorić, Bogdanović, Zeljković, Hasanović, Hadžiahmetović, D. Sadiković, Đelmić, Kokot i Bajić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.