Odrađen trening bh. kadeta pred meč odluke protiv Srbije

Sutra na rasporedu meč trećeg kola

Odrađen trening bh. kadeta pred meč odluke protiv Srbije

E. Čaušević

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine jutros je odradila trening pred sutrašnji meč protiv Srbije.

Izabranici Sakiba Malkočevića sutra igraju utakmicu trećeg kola grupne faze Evropskog prvenstva. Za prolaz u nokaut fazu ovog takmičenja našim igračima potrebna je pobjeda od dva gola razlike protiv Srbije, te poraz Irske u meču sa Njemačkom.

Bh. kadeti jutros su trenirali Viškovu, a na treningu naše ekipe vladala je sjajna atmosfera. Trening je propustio Eldar Omerović koji je zadobio povredu u meču protiv Irske, te će gotovo sigurno biti otpisan za sutrašnju utakmicu protiv Srbije.

Ostali igrači vrijedno su trenirali jutos, te su spremni da daju svoj maksimum kako bi ostvarili pobjedu koja je potrebna, a zatim osluškivali rezultat s meča Njemačka - Irska. Podsjećamo, utakmica između Bosne i Hercegovine i Srbije igra se sutra od 12 sati u Kostreni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi