Određena službena lica za 16. kolo Premijer lige BiH

Irfan Peljto sudi vječiti derbi

Određena službena lica za 16. kolo Premijer lige BiH

Ovog vikenda nastavlja se Premijer liga Bosne i Hercegovine, a 16. kolo obilježit će vječiti derbi Željezničara i Sarajeva koji će biti odigran na Grbavici.

Taj susret, koji se igra u nedjelju od 13.00 sati, sudit će Irfan Peljto, a pomoćnici će mu biti Davor Beljo i Amer Macić. Osim tog susreta, u nedjelju će na teren i ekipe GOŠK-a i Radnika, a taj meč će suditi Edin Jakupović.

Kada je u pitanju subotnji program, parovi su sljedeći: Vitez-Borac, Mladost-Široki Brijeg, Čelik-Krupa i Zrinjski-Sloboda. Susret u Vitezu sudit će Adis Mulahasanović, u Doboju kod Kaknja Dragan Petrović, u Zenici Zoran Soknić, a u Mostaru Vladimir Bjelica. 

Što se tiče TV prenosa, gledatelji pored malih ekrana će biti u prilici da tokom vikenda pogledaju četiri meča Premijer lige - tri na Mojoj TV i jedan na BHRT-u. Program počinje u subotu od 13.00 sati kada će na Mojoj TV biti prikazivan susret Čelika i Krupe, a nastavlja se istog dana od 15.00 sati mečem Zrinjski-Sloboda. U nedjelju također dvije utakmice na TV-u i to duel GOŠK-a i Radnika na BHRT-u i Željezničara i Sarajeva na Mojoj TV.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi