Određene sudije za 3. kolo BHT Premijer lige BiH

Poznata službena lica

Određene sudije za 3. kolo BHT Premijer lige BiH

N/FSBiH saopštio je koji će arbitri dijeliti pravdu u predstojećim utakmicama 3. kola BHT Premijer lige BiH. 

Na Grbavici, gdje će snage odmjeriti Željezničar i Vitez, pravdu će dijeliti Emir Spahalić, a njegovi pomoćnici će biti Mirza Demir, Marko Perić i Ermin Sivac. 

Admir Šehović će biti glavni arbitar u Banjaluci, na meču između Borca i Mladosti, dok će Miloš Gigović suditi Sarajevu na Koševu protiv novog premijerligaša GOŠK-a iz Gabele. 

Priliku da sudi meč Širokog Brijega i Čelika dobio je Mateo Musa, Irfan Peljto je na centru u Bijeljini na susretu između Radnika i Zrinjskog, a preostali susret Krupe i Slobode će suditi Goran Paradžik. 

Klikom na sljedeći link možete pogledati kompletnu listu i zvanične termine utakmica predstojećeg kola Premijer lige BiH. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi