Održan sastanak predstavnika Sloge i Slobode

Uoči sutrašnjeg meča Kupa BiH

Održan sastanak predstavnika Sloge i Slobode

S. Mlaćo

Jučer je održan sastanak između predstavnika FK Sloga Simin Han i FK Sloboda prilikom čega je potvrđeno da je  za navijačku  skupinu „Fukare“  osigurano 100 ulaznica i poseban sektor na stadionu Bare u Simin Hanu za utakmicu četvrtfinala Kupa BiH koja se igra u srijedu. 

 Također, potvrđeno je da će navijačka skupina „Fukare“  biti smještena na dijelu tribine iza gola.

Kapije stadiona će biti otvorene u 11 sati, a ulaz je besplatan dok se ne ispuni kapacitet stadiona, nakon čega slijedi zaključavanje kapije.

Napomenuto je  da pristup stadionu Bare neće biti omogućen za privatna vozila jer će blokada biti kod skretanja za stadion u Simin hanu, a parking će biti obezbjeđen kod pijace u Simin Hanu, a isti će obezbjeđivati pripadnici policijske uprave.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Danas će na stadionu Bare u Simin Hanu  sa početkom u 11 sati biće održana zajednička konferencija za medije na kojoj će se novinarima obratiti Slavko Petrović  i Sulejman Krpić, ispred FK Sloboda Tuzla.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi