Održana Gillette selekcija u Banja Luci

Održana Gillette selekcija u Banja Luci

Sponzorski tekst

Drugi ciklus Gillette fudbalske selekcije za Bosnu i Hercegovinu završen je proteklog vikenda u Banja Luci.

U  četvrtak i petak, (23. i 24. juli), na Trgu Krajine u Banja Luci, organizovano je prijavljivanje talentovanih fudbalera uzrasta od 12 do 15 godina. U subotu (25. juli) na stadionu FK Krajina u Banja Luka okupilo se preko 60 dječaka iz Banja Luke, Bihaća, Cazina, Novog grada, Banovića... Ambasador Gillette fudbalskih selekcija za 2009, bivši bh. internacionalac, Predrag Pašić, izabrao je u užu selekciju od 12 najboljih dječaka.

Od 38 finalista, dječaka koji su odabrani na selekcijama u Sarajevu, Mostaru i Banja Luci, Pašić će odabrati 11 najboljih koji će priliku da treniraju u jednom od poznatih evropskih klubova.

Za finansiranje ove opsežne akcije Gillette izdvaja 5 odsto od ukupne prodaje odabranih proizvoda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.