Održana prozivka Radničkog iz Lukavca

Zanimljiva odluka trenera Lukavčana

Održana prozivka Radničkog iz Lukavca

S. Mlaćo

U prostorijama kluba danas je na stadionu Jošik održana prozivka nogometaša Radničkog iz Lukavca, federalnog prvoligaša kojem slijedi grčevita borba za opstanak.

Tim iz Lukavca za sada su napustili Mirsad Nukić, Sakib Brezičanin, Belmin Muminović i Adnan Saletović, a jedini novajlija za sada je Lazar Kalajanović, koji u ovaj klub stiže na posudbu iz Mladosti DK. 

Ono što je zanimljivo jeste da će šef stručnog štaba Lukavčana Miljenko Bošnjaković koji je stigao iz Sloge Simin Han radit bez naknade, a na samoj prozivci Bošnjaković je istakao da će njegova plata biti uspjeh kluba.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Već u ponedjeljak Radnički će testirati sedam-osam novih fudbalera, a u prvom kolu nastavka sezone ovaj tim će u goste Rudaru iz Kaknja

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije