Održana redovna sjednica Skupštine FS RS

Usvojeni svi prijedlozi

Održana redovna sjednica Skupštine FS RS

Teme:

U Banjaluci je danas održana redovna sjednica Skupštine Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Sjednici je prisustvovalo 49 od ukupno 55 delegata. Trebalo bi istaći da je protekla u mirnoj atmosferi, za razliku od prethodnih zasjedanja. Novinari ni ovaj put nisu mogli da prisustvuju sjednici.

Pred delegatima je bilo osam tačaka dnevnog reda, a svi prijedlozi su usvojeni gotovo jednoglasno.

Dnevni red:

1. Izbor radnih tijela Skupštine FS RS;

2. Verifikacija mandata novih članova;

3. Izvod iz zapisnika sa izborne Skupštine FS RS održane 26.9.2016. godine, kao i nastavak izborne Skupštine FS RS održane 21. i 22. oktobra prošle godine;

4. Imenovanje - izbor člana Izvršnog odbora FS RS iz PFS Doboj za mandatni period od 2016. do 2020. godine;

5. Razmatranje izvještaja o radu FS RS za 2016. i programa rada - plana aktivnosti FS RS za 2017. godinu;

6. Razmatranje godišnjeg obračuna prihoda i rashoda - Budžeta FS RS za 2016., kao i budžeta za 2017. godinu;

7. Izbor člana prvostepene Komisije za licenciranje FS BiH iz FS RS, te predsjednika i člana Disciplinske komisije FS RS;

8. Tekuća pitanja.

Po okončanju sjednice predsjednik FS RS Mile Kovačević istakao je da je zadvoljan današnjim zasjedanjem. Takođe, dodao je da je ovo njegov zadnji mandat na čelu Saveza, odnosno da nema namjeru da se više kandiduje na tu funckciju.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Prisustvovali smo jednom korektnom radu. Delegati su u visokom procentu usvojili sve prijedloge koje je Izvršni odbor predložio kao tačke dnevnog reda", rekao je Kovačević za Sportsport.ba.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi