Održana redovna skupština NS USK-a

Održana redovna skupština NS USK-a

Krajem protekle sedmice održana je redovna izvještajna skupština Nogometnog saveza Unsko-sanskog kantona. 

Na skupštini je bilo prisutno 22 od 26 delegata, i za razliku od prethodnih godina ovogodišnja skupština je protekla u mirnom tonu, a sve predložene tačke dnevnog reda su jednoglasno usvojene. 

Svi delegati koji su se javili za riječ imali su samo riječi hvale za rad organa Saveza, a posebno je na pozitivne kritike naišlo smanjenje troškova i plaćanje nagomilanih obaveza iz prethodnog perioda, kao i potpisivanje sponzorskog ugovora sa Bihaćkom pivovarom koja je tako postala generalni pokrovitelj KUP takmičenja za seniore i juniore na području Kantona.

Sjednici su, između ostalih, prisustvovali i Durić Irfan, predsjednik NSF BiH i član IO N/FS BiH, Baković Eldin, generalni sekretar NSF BiH, i Dautović Emir, predsjednik Sportskog saveza USK-a, i sve trojica su se na početku Skupštine obratili prisutnim delegatima i gostima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi