Održana sjednica Skupštine NS SBK/KSB

Jednoglasno usvojeni izvještaji

Održana sjednica Skupštine NS SBK/KSB

S. Mlaćo

U Jajcu je jučer održana Izvještajno izborna sjednica Skupštine NS SBK/KSB.

Sjednici  su prisustvovala 22 delegata od mogućih 26. Prisutni delegati jednoglasno su usvojili finansijski izvještaj za 2016. i plan prihoda i rashoda za 2017. godinu. Izabrani su i zamjenski članovi IO NS SBK/KSB, a to su Alen Madžo iz Jajca i Nedžad Šečić iz Bugojna.

Slaven Garić dopredsjednik NS FBIH, uručio je prigodan poklon generalnom tajniku Anti Miškiću za odlazak u mirovinu. Sama sjednica je protekla u odličnom ozračju i prelijepom ambijentu, a pohvale za domaćinstvo sjednici dobio je NK Metalleghe BSI koji je bio suorganizator.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti