Održana sjednica UO-a NK Jedinstvo

Može li Jedinstvo na staze stare slave?

Održana sjednica UO-a NK Jedinstvo

S. Mlaćo

Nogometaši Jedinstva polusezonu su završili na posljednjem mjestu Prve lige Federacije BiH sa samo sedam osvojenih bodova.

Osim katastrofalnih rezultata na terenu, teška situacija je i u samom rukovodstvu kluba.

Tim povodom održana je sjednica predsjedništva  i Upravnog odbora kluba gdje je analizirano samo stanje u klubu, te rezultati koji su postignuti.

Sadašnji čelnici kluba isti su preuzeli 19.06. 2017. godine sa dugom od 257.000 KM uz nekvalitetan igrački kadar, štrajkove igrača, potpuni raspad škole nogometa, ali i nedovoljnu podrška grada Bihaća, ujedno osnivača kluba.

Stav sadašnje uprave kluba je da se do 01.12. 2017.godine podnese izvještaj od 19.06. 2017. uz sve prihode i rashode ostvarene do 12.11. 2017.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Rješenja kako kažu ima, kao i ljudi koji vole klub i koji su spremni pomoći, te vratiti klub na staze stare slave.

Navodno, spominju se i potencijalni investitori iz Kine i Njemačke s kojima su pregovori u toku, a u klubu sada očekuje odgovore istih.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti