Održana sjednica Upravnog odbora NK Bosna Visoko

Istaknuti jasni ciljevi

Održana sjednica Upravnog odbora NK Bosna Visoko

S. Mlaćo

U službenim prostorijama NK Bosna na gradskom stadionu Luke u Visokom, pod predsjedavanjem Nermina Kadrića, u utorak je održana redovna sjednica Upravnog odbora Nogometnog kluba Bosna Visoko kojoj su prisustvovali svi članovi.

Nakon što je usvojen dnevni red i zapisnik sa prethodne sjednice, predsjednik UO kluba Nermin Buco Kadrić upoznao je prisutne sa rezultatima provedbe zakuljučaka sa prethodne sjednice te izvjestio o tekučim i otvorenim pitanjima.

Obzirom da se u narednih deset dana Visočani odigravaju tri jako važne i moglo bi se reći presudne utakmice, sa analizom prethodnog kola kao i stanjem ekipe, članove Upravnog odbora upoznao je sportski direktor Mirza Laletović.

Pored gore navedenih, izvještaje po svojim zaduženjima podnijeli su i Adis Hajlovac, Muhamed Husić te generalni sekretar kluba Melvin Ahmetović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"U proljetnom dijelu prvenstva bilo je očigledno da je sveti dres Bosne i teret osvajanja titule prilično težak za dobar dio naših mladih igrača, te im ovim putem upućujemo riječi podrške i obečavamo da će se njihov trud višestruki isplatiti te da će uprava znati nagraditi ovaj vanserijski uspjeh pred kojim se naš klub nalazi. S tim u vezi pozivamo igrače i stručni štab na krajnju ozbiljnost i maksimalno zalaganje  a zelenom terenu. Upravni odbor je opredjeljen za poštivanje pozitivnih zakonskih propisa u i ne podržava upotrebu pirotehničkih i drugih nedozvoljenih sredstava. Međutim s ponosom ističemo zalaganje i doprinos naših navijača za rezultate koje je ekipa ostvarila u toku sezone. Njihovo prisustvo, korektno ponašanje bez bilo kakvih incidenata na skoro svakoj utakmici dalo je dodatni motiv i obavezu nama svima da opravdamo povjerenje i dobrim rezultatima zahvalimo na njihovom trudu i podršci. S tim u vezi upravni odbor donosi odluku da će omogučiti organizovani odlazak na sva preostala gostovanja za navijačku skupinu DEMONI", istakao je na sjednici predsjednik UO NK Bosna Nermin Buco Kadrić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi