Održana Skupština Udruženja fudbalskih sudija KS

Zahvalnice uručene Osimu i Begiću

Održana Skupština Udruženja fudbalskih sudija KS

O. Lekić

Sinoć je u vogosćanskom hotelu Park održana 13. Izvještajna Skupština Udruženja fudbalskih sudija Kantona Sarajevo, koja je ujedno i imala svečarski karakter jer ovo udruženje ove godine slavi dvadeset godina od svog osnivanja. 

Izještaj o radu Upravnog odbora za protekli period, koji je prezentirao predsjednik Hasanbegović Ibrahim, dobio je mnoštvo pohvala od kojih je najznačajnija izrečena od predsjednika NS/FS BiH g-dina Begić Elvedina.

Da nije sve samo puka priča potvrdili su mnogobrojni eminentni gosti iz javnog i sportskog života iz cijele BiH.

Hasanbegović, Prolić, Pilav, Čalija, Mrković, Kulović, Peljto, Hasanović i ostali rukovodeći ljudi su u obavezi da svoju misiju i viziju vođenja ovakvog Udruženja prenesu na buduće naraštaje koji će nastaviti uspjesno suditi na svim terenima širom BiH i Evrope.

Vrijedi istaknuti da su, povodom obilježavanja jubileja 20 godina postojanja, zahvalnice uručene počasnim članovima kao i porodicama članova koji nažalost više nisu sa nama.

Zlatne zahvalnice za dugogodišnju nesebičnu podršku u uspješnom radu i implementaciji UEFA Sudijske Konvencije uručene su gospodi Elvedinu Begiću i Ivici Osimu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi