Ofanzivno u presudne bitke: Bešić postao napadač

Ko bruka Fudbalski savez BiH?

Ofanzivno u presudne bitke: Bešić postao napadač

A. Beganović

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić danas je objavio imena fudbalera na koje računa za predstojeće kvalifikacione mečeve sa Welsom i Belgijom.

Na spisku se nalaze 23 fudbalera, a povratnik među Zmajeve je Emir Spahić, koji se prije samo mjesec dana oprostio od nacionalnog dresa.

Spisak je objavljen na službenim stranicama Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, a ako je vjerovati istom onda će Zmajevi na Wels i Belgiju krenuti sa četiri napadača.

Da, dobro ste pročitali. Na službenom dokumentu koji je objavljen na stranici saveza na spisku Zmajeva nalaze se četiri napadača i to Edin Džeko i Vedad Ibišević, zatim Edin Višća, kao lažni napadač, te Muhamed Bešić, igrač koji je preko noći postao napadač.

Ovakav gaf je sramotan i oni koji su ispred Saveza zaduženi za objavljivanje spiska na zvaničnoj stranici u budućnosti bi trebali pripaziti kako im se ovakve ili slične stvari ne bi više događale.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.