Oglasili se iz Administracije za licenciranje

Sta ce se desiti s Čelikovom licencom?

Oglasili se iz Administracije za licenciranje

Fudbalski klub Borac tvrdi da ekipa Čelika nije trebala dobiti licencu za nastup u Premijer ligi BiH.

Banjalučani su tim povodom Nogometnom savezu poslali i dokumentaciju u kojoj se, prema njihovom mišljenju, vidi tačnost tih navoda.

Administracija za licenciranje klubova poručila je da je poduzela sve radnje prema odredbama pravilnika o licenciranju.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"U vezi sa medijskim natpisima u sredstvima javnog informisanja i web portalima, a vezano izdavanje licence NK 'Čelik' iz Zenice, Administracija za licenciranje klubova NS/FS BIH provodi potrebne aktivnosti na osnovu svih raspoloživih materijala i dostupne dokumentacije dostavljene u NS/FS BiH. U smislu sagledavanja svih aspekata i relevantnih činjenica, Administracija je poduzela sve neophodne radnje prema odredbama Pravilnika o licenciranju klubova za takmičenja u Premijer ligi BiH. Javnost će nakon sagledavanja svih činjenica na okolnosti ovog predmeta biti blagovremeno informisana", poručili su iz Administracije.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi