Oglasili se iz FK Sloboda: "Nijedan rok nije probijen!"

Povodom sve učestalije priče o licenciranju

Oglasili se iz FK Sloboda: "Nijedan rok nije probijen!"

FK Sloboda se nakon 17. kola Premijer lige neočekivano nalazi na prvom mjestu sa 37 bodova, i već je postalo jasno da će klub iz Tuzle do kraja sezone biti u borbi za šampionski naslov.

U posljednje vrijeme su sve učestalije priče o Slobodinom problemu sa licencom, a po tom pitanju su se odlučili oglasiti sa Tušnja.

Saopštenje FK Sloboda prenosimo u cjelosti i bez intervencija.

"Posljednjih dana dosta se špekuliše sa imenom FK SLOBODA, javljaju se razni ''poznavaoci'' stanja u Klubu. Iz tog razloga Uprava Kluba daje sljedeće saopćenje: 

''U posljednje dvije godine u Klubu se zna ko šta radi i ko odgovara za pojedine segmente rada i djelovanja Kluba. Na vrijeme su detektirani svi oni koji ne žele stabilnu Slobodu. Vrijeme kad su ulica i menadžeri vodili Klub zaključeno je 06.01.2014. godine na prvom sastanku nove Uprave koja je zacrtala tada ovaj put i način rada u Klubu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zato izjave raznih pojedinaca o Klubu a posebno o licenci su neodgovorne i neutemeljene. Jedina osoba koja je ovlaštena sa strane Kluba a i N/FSBIH potpisom tajnovitosti postupka o licenciranju je direktor Kluba Sabahudin Vugdalić koji brine o rokovima i procesu licenciranja i do sada nijedan rok nije probijen, a na vrijeme su informirani odgovorni ljudi u Klubu''.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.