Oglečevac: U Čapljinu se idemo nadigravati

Ofanzivac Bosna Seme za SportSport.ba

Oglečevac: U Čapljinu se idemo nadigravati

S. Mlaćo

Nakon remija u prošlom kolu sa Goraždom (0:0), nogometaši Bosna Seme okrenuli su se duelu sa Čapljinom, ujedno posljednjem u prvom dijelu sezone Prve lige Federacije.

 Bosna je trenutno na desetom mjestu sa 18 osvojenih bodova,  a u Hercegovini će pokušati ostati neporažena kako bi što mirnije  otišla na zimsku pauzu.

"Mi svako utakmicu idemo na pobjedu pa tako ćemo i ovu. Bez obzira ko nam je protivnik gledamo da odigramo što kvalitetnije, a vrijedno smo radili čitavu sedmicu i pripremali se za subotnji susret. Čapljina sigurno zaslužuje respekt, a mi se idemo nadigravati i da se vratimo neporaženi", istakao je za SportSport.ba ofanzivac  Bosna Seme Nedim Oglečevac. 

Tim iz našeg glavnog grada ove sezone igra toplo hladno, pa smo bivšeg igrača Slavije upitali kako on komentariše formu svog tima ove polusezone.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Kad se sve sabere mislim da smo mogli i morali imati par bodova više. Međutim, fudbal je takav. Sigurno da smo trebali da budemo na većoj poziciji nego sada, ali s obzirom da smo novajije u ligi, možda je ovo trenutno naša relanost. Ova ekipa ima kvalitet, vrijedno svi radimo i to je ono što je najbitnije. Nadam se da rezultat  neće izostati", dodao je 25-godišnji Oglečevac. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi