Ognjen Đelmić napušta mađarski Debrecen?

Pišu mađarski mediji

Ognjen Đelmić napušta mađarski Debrecen?

S. Mlaćo

Nogometaši mađarskog Debrecena uskoro će započeti  sa pripremama za drugi dio sezone, a izvjesno da će ovaj tim napustiti bh. internacionalac Ognjen Đelmić.

Naime, prema pisanju portala dvsc.hu, Đelmić, te Peter Szakaly, Geffrey Castillion, Chris Kuti i Ivan Balogh neće započeti pripreme sa ovim timom, a prema odluci stručnog štaba ovi fudbaleri neće ni ostati članovi kluba.

"Neki od ovih fudbalera već imaju novi klub, dok ostale klub prodaje ili daje na prodaju", piše ova stranica. 

Đelmić je u Debrecen stigao iz sarajevskog Željezničara u februaru 2016. godine, a prije toga nastupao je i za Čelik, Borac, Olimpic, Zvijezdu Gradačac, Drinu Zvornik, Laktaše, Rad...

U Mađarskoj ligi upisao je devet nastupa, a u Evropa ligi tri, te jedan u kup takmičenju. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti