Ognjen i Stojan Vranješ nisu zaboravili matični klub

Pomažu matičnom klubu

Ognjen i Stojan Vranješ nisu zaboravili matični klub

Nekadašnji puleni FK Borac, braća Ognjen i Stojan Vranješ, koji trenutno brane boje atinskog AEK-a, odnosno poljskog Piasta, ne zaboravljaju vrijeme provedeno u dresu Velikana iz Platonove.

Ognjen i Stojan Vranješ prepoznali su novu energiju koja vlada u Platonovoj 6 i naručili 2 VIP personalizovane stolice, a ugovor o kupovini iste potpisaće prilikom prvog dolaska u grad na Vrbasu.

Oni su također pozvali i ostale bivše fudbalere Borca koji trenutno nastupaju u inostranstvu da učine isto i priključe se ovoj akciji jer, kako i sami kažu, u ovom trenutku najvažnije je izražavanje pripadnosti crveno-plavom sportskom simbolu kada mu je to najpotrebnije.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz FK Borac su se zahvalili braći Vranješ i poručili da je Gradski stadion i njihova kuća.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi