Ognjen Valjić ponovo pravdu dijeli na vječitom derbiju

Mečevi u Mostaru od 15:30 sati

Ognjen Valjić ponovo pravdu dijeli na vječitom derbiju

Sutra su na programu uzvratne utakmice četvrtfinala Kupa BiH. Po dva meča će se igrati u Sarajevu i Mostaru. 

Mostarski dvoboji igraju se od 15:30 sati, dok će se u Sarajevu jedan meč igrati u dnevno, a drugi u noćnom terminu. Olimpic i Široki Brijeg sastat će se na Otoci, a utakmica će se igrati od 14:30 sati.

Utakmicu na Otoci sudit će Muamer Bureković iz Zenice. Kao nagradu za dobru arbitražu na prvom derbiju, povjerenje je i ovog puta ukazano Ognjenu Valjiću iz Banja Luke.

Valjiću će asistirati pet arbitara. Utakmica na Koševu igra se sutra od 19 sati. Šest sudija pravdu će dijeliti u Mostaru na utakmici Veleža i Čelika. Glavni sudija bit će Irfan Peljto iz Sarajeva.

Meč Zrinjskog i Mladosti Pod Bijelim brijegom povjeren je Antoniju Bandiću iz Gruda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.