Ognjen Valjić sudi derbi na Grbavici

Željezničar dočekuje Zrinjski

Ognjen Valjić sudi derbi na Grbavici

Ognjen Valjić iz Banja Luke sudit će derbi susret 27. kola BHT Premijer lige BiH.

Željezničar će nakon pobjede nad Sarajevom (1:0) sutra dočekati Zrinjski na Grbavici i u ovoj utakmici pravdu će dijeliti Ognjen Valjić, a pomagat će mu Sreten Udovičić, Igor Radaković, Vladimir Bjelica, Elvis Mujić i Antoni Bandić. 

Fudbaleri Olimpica će ugostiti Široki Brijeg, a na centru stadiona Otoka će se naći Husein Terzić, dok će Dragan Petrović biti glavni sudac na meču između Slobode i Drine. Dragan Skakić će dijeliti pravdu u Doboju kod Kaknja gdje će Mladost ugostiti Travnik, a istog dana će Ilija Živković suditi u meču između Veleža i Sarajeva. 

Adis Mulahasanović će biti zadužen da dijeli pravdu u utakmici u kojoj Vitez dočekuje Čelik, dok je odgovornost da sudi utakmicu Borca i Slavije dobio Zoran Grbić. Preostalu utakmicu između Radnika i Rudara sudi Mirza Tičić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Klikom na sljedeći link možete pogledati kompletnu listu i zvanične termine utakmica 27. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi