Ogroman kolač za Plave od eventualnog transfera Džeke
Foto: EPA

Džekin transfer blizu realizacije

Ogroman kolač za Plave od eventualnog transfera Džeke

M. Šljivak

Britanski mediji objavili su informaciju kako bi Edin Džeko mogao pojačati turski Fenerbahče do kraja prelaznog roka.

Navodno, turski velikan je spreman platiti 12 miliona funti za kapitena fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, a transfer bi mogao biti realizovan do kraja prelaznog roka u ponedjeljak uvečer.

Od transfera Edina Džeke profitirao bi i Željezničar. Plavima od svakog Džekinog transfera pripada oko tri procenta, te ako bi Fener platio 12 miliona funti, Željezničar bi i te kako dobro profitirao.

Tako bi klub s Grbavice od eventualnog transfera dobio oko 500.000 eura, što bi svakako bio veliki novac za višestrukog šampiona Bosne i Hercegovine.

Umjesto Džeke na Etihad bi trebao stići Danny Ings.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije