Ogromni problemi za Slavka Petrovića pred Krupu

Šest fudbalera neće igrati

Ogromni problemi za Slavka Petrovića pred Krupu

M. Šljivak

U okviru 14. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Tušnju se sastaju ekipe Slobode i Krupe.

Domaći tim ima imperativ pobjede, dok gosti iz Krupe imaju svoju računicu i sigurno će u Tuzlu doći po bodove.

Slavko Petrović će imati dosta problema u odabiru početnih 11. U ovom susretu  zbog povreda neće moći računati na čak šest fudbalera. Haris Mehmedagić, Ismar Hairlahović, Milan Ćulum, Amer Ordagić, Aleksandar Lazevski i Anel Husić će propustiti ovaj meč i srbijanski stručnjak će morati da potraži druge opcije.

Početnih 11 za subotnji susret u ovom trenutku ni sam Petrović ne zna, a po svemu sudeći upražnjena mjesta popuniće juniori ovog kluba i oni koji nisu imali mnogo šansi za igru u prethodnom periodu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, utakmica 14.kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između Slobode i Krupe na Vrbasu na rasporedu je sutra sa početkom u 13:30 h.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi